Bars Lloret de Mar

De Bonte Koe

De Bonte Koe is erg leuk voor de Nederlandse vakantievierders. Het is gelegen in het hart van het uitgaanscentrum van Lloret de Mar en het is elke avond afgeladen met Nederlanders. Bodyshots, dansen op de bar, optredens en nog veel meer!


Feestcafé Cooldown

Feestcafé Cooldown is ook erg leuk om wat te drinken, zeker ook omdat ze er vele soorten bieren hebben. Op het terraskan je overdag en 's nachts heerlijk relaxen en nog even napraten met vrienden of vriendinnen.


De TNT

De TNT is bij Nederlanders erg populair omdat u er voor relatief weinig veel drank gedronken kan worden en omdat het er erg gezellig is. Een biertje kost maar iets van 1 euro en mixjes niet veel duurder.


De Box

De Box valt vooral bij de Belgische en Nederlandse feestgangers goed in de smaak. Het is er lekker klein en dus erg gezellig. Achter de bar werken leuke meiden die goed kunnen dansen en regelmatig een showtje weggeven.


501

In de 501 is het ook bijna altijd een gezellige boel. Ook hier is de drank goedkoop en het personeel niet te beroerd om een gratis shotje weg te geven. Zodoende wordt er flink veel gedronken wat de sfeer alleen maar ten goede komt en de polonaise word er dan ook regelmatig ingezet.


Brasilia

De topper van Lloret is volgens veel Nederlanders toch wel de Brasilia, hij is tot 5 uur 's ochtends geopend en dan zit het er nog stampvol. Er wordt lekkere muziek gedraaid en natuurlijk vloeit de drank rijkelijk.


Feestcafé Asterix

Een begrip in Lloret is Feestcafé Asterix. Ook dit feestcafé is tot 5 uur in de ochtend geopend en er vind veel entertainment plaats, zoals themafeesten en live optredens.


Beachbar Olé

In Beachbar Olé kan je lekkere Spaanse sangria drinken naast uiteraard veel bekende drankjes. Het bier vloeit er rijkelijk en deze beachbar is ook zeker een bezoek waard als je in Lloret de Mar bent.


Aprés-skibar Cartoon

Heb je in de zomer toch behoefte aan een skihutachtige sfeer? Dan moet je zeker naar de Aprés-skibar Cartoon gaan. Hij is tot in de vroege ochtend geopend en er zijn ook veel thema-avonden en leuke live optredens.


Last-minutes & Aanbiedingen

Boek nu snel en voordelig je vakantie naar Lloret de Mar!

> Last-minutes & Aanbiedingen